Välj en sida

Köpvillkor

Gällande från och med 2020-09-19.

Dessa köpvillkor omfattar köp som görs via bubblybalance.se, av Bubbly Balance / Anna Andergrahn (enskild firma) och är tillämpliga i fall svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa.

Du som handlar hos oss omfattas av Konsumentköplagen och Distansavtalslagen.

MINIMIÅLDER
Du måste vara 18 år eller äldre för att få ingå avtal.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet, för att fullfölja avtalet gentemot dig och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta oss i så fall på admin [@] bubblybalance.se.

Vi försäkrar även att vi inte kommer att överlåta några personuppgifter till någon annan. För ytterligare information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår integritetspolicy.

PRISER OCH BETALNING
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Om du handlar för minst 500 kr så bjuder jag på frakten.

Betalning sker antingen via banköverföring eller med kort via vår säkra betalningspartner Stripe.

Bindande köpeavtal uppkommer i och med lagd beställning. Kunden ansvarar för att bevaka sin epost för orderbekräftelse.

FRAKT OCH LEVERANSER
Frakt sker via Postnord. Vi packar och skickar normalt inom 2 dagar, vilket innebär en leveranstid till dig på ca 3-4 arbetsdagar. I händelse av leveransförsening kontaktar vi dig.

PRODUKTINFORMATION
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i alla delar av webbutiken. Notera även att bilderna aldrig kan återge en produkts verkliga utseende, färg eller storlek. Vi gör dock allt vi kan för att ge så korrekt information om våra produkter som möjligt.

ÅNGERRÄTT
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 10 dagar från den dag då vi tog emot varan.

REKLAMATION
Om annan produkt levererats än vad som beställts, eller vid produktionsskada, ska du omgående kontakta oss för reklamation. Felaktig produkt returneras fraktfritt förutsatt att våra instruktioner följs.

TVIST
Vi strävar alltid efter att lösa eventuella problem i samförstånd med kunden. Vi rekommenderar våra kunder att vända sig direkt till oss i första hand för hjälp med eventuell reklamation, ångerrätt eller annat ärende gällande en beställning.

För detaljerad information om dina rättigheter som konsument hänvisar vi till www.konsumentverket.se. För att som konsument få hjälp med att lösa en tvist utanför domstol kan man kontakta Allmänna reklamationsnämnden (ARN) www.arn.se (Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm) eller vända sig till EU-kommissionens hemsida som specialiserar sig på tvistlösning inom e-handeln: http://ec.europa.eu/odr

KONTAKT
Frågor och eventuella klagomål kan framföras via e-post till anna [@] bubblybalance.se eller per post till:

Bubbly Balance
Att: Anna Andergrahn
Garnisonsvägen 3
681 55 Kristinehamn

Jag är godkänd för F-skatt samt registrerad för moms.

 

Tack för att du handlar hos mig! Jag hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp.