Välj en sida

Integritetspolicy

Gällande från och med 2020-09-19.

All persondata som du lämnar genom bubblybalance.se kommer att hanteras av Bubbly Balance / Anna Andergrahn (enskild firma). Vår adress är: Garnisonsvägen 3, 681 55 Kristinehamn, Sweden.

Denna integritetspolicy beskriver hur de personuppgifter som du lämnar via bubblybalance.se behandlas hos oss. Vi ämnar vara så tydliga som möjligt med vilka uppgifter som sparas och hur de behandlas. Har du ändå frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via admin [@] bubblybalance.se.

Genom att besöka, registrera dig eller lägga en order på den här webbplats, godkänner du insamling, användande och överförande av din information inom villkoren för denna policy.

Hantering av personuppgifter
När du lägger en beställning till oss, godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) och vi försäkrar även att vi inte kommer att överlåta några personuppgifter till någon annan.

Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister av all persondata som vi inte har skyldighet att bevara (exempelvis i bokföringssyfte). Kontakta oss i så fall på admin [@] bubblybalance.se.

Externa webbplatser
Det förekommer länkar från vår webbplats till andra webbsidor som ägs och drivs av tredje part. Dessa externa webbsidor har sina egna integritetspolicys och vi rekommenderar att du tar dem i beaktande när du besöker deras webbplatser. Vi kan inte ställas till svars för några krav eller något ansvar som har att göra med hur integritet och säkerhet hanteras av dessa tredje parts-organisationer och deras hemsidor.

Information som kan komma att samlas in
När du besöker, registrerar dig eller lägger en order på bubblybalance.se, kan du bli ombedd att lämna viss information om dig själv, som ditt namn, kontaktuppgifter och – om du genomför ett köp – kortuppgifter. Vi använder Stripe som tredje parts-leverantör för säker hantering av kortbetalningar. Bubbly Balance vare sig hanterar eller lagrar dina kortdetaljer.

Vi kan också komma att samla in information om din använding av bubblybalance.se liksom information om dig genom meddelanden som du postar till webbplatsen och e-post-meddelanden eller brev som du skickar till oss.

Lagringstid
Vi kommer att behålla dina persondata så länge som det är nödvändigt för att uppfylla avtalet gentemot dig och tillhandahålla den service du kan förvänta dig av oss. När lagring av datan inte längre anses fylla någon funktion, raderas informationen. Inga personliga uppgifter lagras längre än ett år efter den senaste affärshändelsen, utöver vad som krävs enligt bokföringslagen.

Cookies
Givet godkännande lagrar bubblybalance.se cookies i konsumentens webbläsarminne, i syfte att skapa en bättre förståelse för användarens interaktion med våra tjänster. Cookie-data kan komma att lagras på Googles servrar i USA och Google kan komma att överföra denna information till tredje part om Google är juridiskt skyldiga att göra så eller om sådan tredje part hanterar informationen å Googles vägnar. Google kommer inte att associera konsumentens IP-adress med andra Google-uppgifter. Observera att konsumenten trots godkännande av detta avtal har rätt att neka lagrande av cookies (genom inställningar i sin webbläsare). I detta fall kan vi dock ej garantera att bubblybalance.se i alla delar fortsätter fungera optimalt.

Kontakt
Frågor och synpunkter på hur vi hanterar din information välkomnas och adresseras till admin [@] bubblybalance.se. Webbplatsen bubblybalance.se drivs av Bubbly Balance, en enskild firma med registrerat kontor på Garnisonsvägen 3, 681 55 Kristinehamn.

Jag som driver firman heter Anna Andergrahn och är godkänd för F-skatt samt registrerad för moms.Du kan kontakta mig via e-post på anna [@] bubblybalance.se eller via post på:

Bubbly Balance
Att: Anna Andergrahn
Garnisonsvägen 3
681 55 Kristinehamn